Betaalbaar recreëren op de Veluwe!

Faciliteiten

Activiteiten
Op Boerderijpark Epe is een gezellige Café/Cafeteria. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd waar ook de gasten van ons boerderijpark een inbreng in kunnen hebben.

Er is een dubbele “jeu de boules” baan met natuurlijk een bankje en een schuilhut.

Het terras van de Café/Cafeteria grenst aan de speeltuin. U kunt hier heerlijk vertoeven onder het genot van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Er is een tweede speeltuintje aanwezig met onder andere een zandpartij voor de kinderen.

WIFI
Bij de receptie is een Wifi acces point. Op het pleintje bij de vijverpartij kunt u er gratis op inloggen en op sommige dagen, afhankelijk van de snelheid die KPN doorgeeft, is er ook Wifi op de overige gedeelten van de camping.

Sanitaire voorzieningen
Op het terrein bevindt zich een mooi toiletgebouw. Tevens is er een moderne toiletunit, om de loopafstand te verkorten voor de gasten aan de achterzijde van het terrein. Voor het chemisch toilet is er een stortplaats. De hygiëne van de sanitaire ruimten is één van onze hoogste prioriteiten.

Daarnaast is er ook een wasserette met droogtrommels en wasmachines aanwezig. De Miele machines zijn voorzien van het soft care wasprogramma.

Ook is er een afwasruimte. 

De omgeving
Het kampeergedeelte is ruim 2 hectare. Hier vanuit kunt u de omgeving perfect verkennen. Gelegen geheel in de vrije natuur en toch maar 1 kilometer vanaf het dorp.

Het terrein grenst aan de mooie bossen en heidevelden van de Dellen. Bij de Renderklippen is er een echte schaapskooi en op ongeveer 15 minuten wandelen vanaf de camping ligt het Hertenkamp. Tenslotte ligt er nabij het recreatiepark een unieke zandafgraving (voor de waterwinning) waar de kinderen lekker kunnen spelen.

Campingpark De Koekamp
Tongerenseweg 126, 8162 PP Epe
Telefoon: 0578-614117
E-mail: info@dekoekamp.nl
kvk. nummer: 813894050

Openingstijden receptie

Maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 12:00

Zondag gesloten