Nieuws en mededelingen

TEST

Het parkreglement is aangepast op de volgende onderdelen: artikel 20 en 20. Zie hiervoor het reglement op deze website. Parkregelement

19-09-2020

Het parkreglement is aangepast op de volgende onderdelen: artikel 20 en 20. Zie hiervoor het reglement op deze website. Parkregelement

29-08-2020

De toeristen belasting in de gemeente Epe is om hoog gegaan.

Wij moeten deze belasting afdragen en de financiële administratie verzorgen

Vanwege de verhoging krijgt u een naheffing van €18,00 voor 2019 en ook € 18,00 voor 2020

Het nieuwe tarief wordt € 185,00 in 2021, voor zover er geen nieuwe verhogingen aankomen.

Wij zullen deze kosten aan u in rekening brengen tegelijkertijd met de facturatie 2021 van de jaarplaatsen.

10-06-2020

Geachte bezoekers/gasten,

Wij zijn blij dat ons toerveld weer open gaat.
Het campinggedeelte gaat 15 juni weer open De toiletten zullen door ons meerdere malen per dag worden geopend.Wilt u zich wel aan de coronaverordening houden s.v.p.

Ondanks de maatregelen rondom het Coronavirus heten wij onze gasten van harte welkom. Het boeken van campingplaatsen, het huren van chalets, het opzetten van de (voor)tenten kan gewoon doorgang vinden. Wij verzoeken onze gasten uiteraard zich wel te houden aan de Coronavirus maatregelen van de regering en aan die van de Koekamp. (lees meer…)

Wij menen dat het verblijven in de natuur, wandelen, fietsen en relaxen bij kan dragen aan het welzijn van bezoekers. We bevinden ons in een moeilijke tijd maar wij trachten onze filosofie om in donkere tijden toch de lichtpunten te blijven zien, in stand te houden.

Qua hygiëne doen wij alles om besmettingsgevaar tegen te gaan.

Vanuit de kantine hebben wij een afhaalservice van eenvoudige maaltijden en consumpties gerealiseerd. In geval van ziekte kan men gebruik maken van een boodschappendienst.

Door de problemen rond het Coronavirus weten wij niet of wij voor Pasen onze splinternieuwe speelgoedtuin en onze trainingstoestellen geïnstalleerd zullen hebben maar wij doen onze uiterste best dit zo spoedig mogelijk te verwezenlijken.

Vooralsnog gaat de Paasbrunch op de tweede Paasdag gewoon door.

Wij hopen u straks, in goede gezondheid, hier welkom te heten op ons recreatiepark de Koekamp.

TUINEN

Regelmatig loop ik over het park, het doet mij goed te zien dat velen van u de tuinen en de paden zo goed onderhouden. Ondanks de inspanningen van de meeste gasten, waardoor het park er steeds mooier uit komt te zien, zijn er nog steeds tuinen die er erg onverzorgd uitzien (vol onkruid, rommel achter de schuurtjes etc…).

HONDEN

Ik krijg ook meer klachten over de uitwerpselen van honden op het terrein. U bent verplicht en wordt bij deze nogmaals verzocht uw hond buiten het park uit te laten (bij een ongelukje moet u de uitwerpselen opruimen).

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

31-03-2020

Verbouwen en klussen
Vanwege de coronacrisis zijn we wat soepel omgegaan met de regels omtrent het klussen. De regel blijft wel dat tussen 1 april en 1 oktober, er geen verbouwingsactiviteiten mogen plaatsvinden. Zeker in het weekend zijn lawaaierige activiteiten ten stengste verboden.

Caravans en campers die zelfvoorzienend zijn mogen van de overheid worden toegelaten op ons kampeerveld.
Het chemisch toilet is open.
U dient wel de 1,5 meter afstand onderling te handhaven bij het ledigen van uw toiletboxen.

Deze afstand is overigens verplicht op de gehele camping. Ondanks de maatregelen rondom het Coronavirus heten wij onze gasten van harte welkom.

Het boeken van campingplaatsen, het huren van chalets, het opzetten van de (voor)tenten kan gewoon doorgang vinden.

Wij verzoeken onze gasten uiteraard zich wel te houden aan de Coronavirus maatregelen van de regering en aan die van de Koekamp. (lees meer…) Wij menen dat het verblijven in de natuur, wandelen, fietsen en relaxen bij kan dragen aan het welzijn van bezoekers.

We bevinden ons in een moeilijke tijd maar wij trachten onze filosofie om in donkere tijden toch de lichtpunten te blijven zien, in stand te houden. Qua hygiëne doen wij alles om besmettingsgevaar tegen te gaan.

Vanuit de Cantina hebben wij een afhaalservice van eenvoudige maaltijden en consumpties gerealiseerd. In geval van ziekte kan men gebruik maken van een boodschappendienst.

Door de problemen rond het Coronavirus weten wij niet of wij voor Pasen onze splinternieuwe speelgoedtuin en onze trainingstoestellen geïnstalleerd zullen hebben maar wij doen onze uiterste best dit zo spoedig mogelijk te verwezenlijken.

Wij hopen u straks, in goede gezondheid, hier welkom te heten op ons recreatiepark de Koekamp.

Campingpark De Koekamp
Tongerenseweg 126, 8162 PP Epe
Telefoon: 0578-614117
E-mail: info@dekoekamp.nl
kvk. nummer: 813894050

Openingstijden receptie

Maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 12:00

Zondag gesloten

NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol