Betaalbaar recreëren op de Veluwe!

Over ons

De voormalige boerenhoeve met majestueuze eiken en beuken omzoomd is hedendaags een campingpark van 8 hectare. De receptie bevindt zich in de voormalige boerenhoeve, die sinds enkele jaren de status van gemeentelijk monument heeft verkregen.

Het park is gelegen op de route Epe- Nunspeet aan een parallelweg van de N 795. Epe ligt op 15 minuten wandelen of 5 minuten fietsen.

Het afwisselende landschap in de omgeving van het boerderijpark bestaat uit veenweiden, sprengen en eeuwenoude snelstromende beken naast heidevelden, bossen en open landschappen. Hier kunt u fietsen over mooie fietspaden door de bossen waar vrijwel altijd herten, reeën en overig wild waarneembaar zijn.

Wij zijn aangesloten bij ACSI campings.

Home - Kampeerterrein Buitenduin

Directie.
De eigenaar van het park is Gert Wajer. Gert heeft in zijn carrière als ergotherapeut en als leidinggevende in verschillende ziekenhuizen en revalidatiecentra gewerkt. Na zijn afstuderen aan de Universiteit van Utrecht, is hij verder gegaan met zijn eigen adviesbureau. In deze hoedanigheid heeft hij meer dan 10 jaar voor diverse ziekenhuizen en overheidsinstellingen gewerkt.
Nadat hij in 2004 de camping heeft gekocht is hij in 2007 begonnen met het opbouwen van het campingpark de Koekamp tot wat het nu is.

 
 

Campingpark De Koekamp
Tongerenseweg 126, 8162 PP Epe
Telefoon: 0578-614117
E-mail: info@dekoekamp.nl
kvk. nummer: 813894050

Openingstijden receptie

Maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 12:00

Zondag gesloten

NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol